Безплатни консултации

Безплатни маркетингови консултации – 0888 980 901, office@marcom.bg

Знаем, че хората често имат нужда от професионален съвет преди да пристъпят към определени действия. Знаем също, че много от клиентите се притесняват, че ще бъдат таксувани, ако потърсят мнението на специалист по въпроса, който ги интересува.

При нас консултациите са напълно безплатни и по никакъв начин не задължаваме изпълнението да минава през нас. Ще се радваме да помогнем и можете да разчитате на най-доброто, на което сме способни, тъй като ние държим на реномето си на добри специалисти

А ето и някой от областите, където бихме могли да ви бъдем полезни:

Ако вече сте узряли за идеята, че социалните медии могат само да ви бъдат от полза, независимо дали сте B2B или B2C компания и искатете да:

- увеличите познаваемостта на марката;
- подобрите клиентското обслужване;
- изградите e-mail листа с потенциални клиенти;
- генерирате по-голям трафик към основната си интернет страница;
- предлагате оферти и всякакви промоционални предложения пред таргетирана аудитория
- получавате обратна връзка директно от настоящи и потенциални клиенти

То ние можем да ви помогнем да си направите профилите във Facebook, Linkedin, Twitter и Pinterest, като ви посъветваме относно настройването на страниците, как трябва да изглеждат те, за да са забележими, каква да бъде политиката ви за съдържанието – каква информация да публикувате и колко често, за да привлечете желаната аудитория, какви апликации да използвате.

Ако искате да рекламирате бизнеса си или определен продукт или услуга и не можете да се ориентирате в безкрайните възможности, които ви се предлагат било то от традиционните комуникационни канали като вестници, списания, телевизия, външна реклама или реклама в интернет – реклама във Facebook, реклама в Google, то ние ще ви помогнем като ви ориентираме какъв бюджет трябва да rolex replica заделите за всеки канал, какви техники можете да прилагате и кой канал ще бъде най-подходящ за вашия бизнес, за да постигнете максимални резултати, а не просто да изхарчите определената сума за реклама.

Ако искате да направите вашата бранд идентичност неповторима и се чудите

- какво точно трябва да изразява логото
- какъв цвят ще подхожда най-добре на вашия бизнес
- как да постигнете цялостност и последователност, за да бъдете разпознаваеми

Не се колебайте да ни потърсите. Ще ви отговорим на тези въпроси.

А ако искате да организирате събитие като пресконференция, семинар, бизнес закуска, тийм билдинг или коледно парти, но се колебаете за подходящата локация и ценовите параметри. Ние ще споделим с вас нашия дългогодишен опит